НЕЗАВИСИМЫЙ ПОРТАЛ СМЕТЧИКОВ УКРАИНЫ

НЕЗАВИСИМЫЙ ПОРТАЛ СМЕТЧИКОВ УКРАИНЫ
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Курилка » Общение » Юлія Тимошенко: Я як Прем’єр-міністр упевнена, що (кризу буде подолано)
Юлія Тимошенко: Я як Прем’єр-міністр упевнена, що

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що завдяки реалізації п’ятнадцяти антикризових програм Уряду відбулося зростання економіки, що підтверджено даними Державного комітету статистики. Про це Глава Уряду повідомила на брифінгу.

За її словами, згідно з офіційною статистикою, негативне торгівельне сальдо у І півріччі 2009 року скоротилося майже у 15 разів порівняно з аналогічним періодом 2008 року, і це свідчить про відсутність будь-яких передумов для коливань національної валюти.

Юлія Тимошенко також повідомила, що найстабільнішою галуззю вітчизняної економіки є сільське господарство, де з початку року зафіксовано зростання обсягів виробництва на рівні 3,8% по відношенню до 7 місяців 2008 року.

Глава Уряду зазначила, що не зважаючи на 26% падіння у промисловості у липні 2009 року по відношенню до липня минулого року, порівняно з червнем 2009 року відбулося майже 5% приросту: „це достатньо вагомий показник, щоб сказати, що економіка пішла на одужання».

Також, за словами Юлії Тимошенко, відбувається «впевнене і достатньо динамічне зростання» у металургійній промисловості: «є сподівання на те, що до кінця року ми зможемо відновити обсяги металургійного виробництва». Прем’єр-міністр також звернула увагу на зростання показника легкої промисловості, який у липні по відношенню до червня зріс більш, ніж на 5,5%.

За її словами, Уряд продовжує підтримувати й будівельну галузь, зокрема спрямує 2 млрд. грн. для добудови житла. Глава Уряду повідомила, що у липні цього року порівняно з червнем на 16,6% збільшилося виробництво блоків і цегли, на 14,8% - елементів збірних конструкцій для будівництва з цементу, бетону чи каменю, на 14,6% - шиферу та інших покрівельних матеріалів, на 41% - виробів з асфальту або аналогічного матеріалу.

„Маючи зараз загальну картину, загальне бачення того, як рухається наша економіка, я можу впевнено сказати: Уряду і мені, як Прем’єр-міністру, вдасться подолати кризу, і в цьому вже немає ніяких сумнівів», - наголосила Юлія Тимошенко. Прем’єр-міністр звернулась до інших гілок влади з проханням не заважати працювати Уряду та не створювати штучні перешкоди на шляху виведення країни з кризи.

View: / Added by: Li_sao / Date: 19.08.2009
Comments

ощущение что власть живет в каком-то виртуальном мире с 3D графикой...почему простые люди этого не чувствуют, а наоборот сталкиваются с проблемами "Мэйд бай Юкрэйн" по нарастающей angry
View: / Added by: Li_sao / Date: 19.08.2009
Comments
Форум » Курилка » Общение » Юлія Тимошенко: Я як Прем’єр-міністр упевнена, що (кризу буде подолано)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: