НЕЗАВИСИМЫЙ ПОРТАЛ СМЕТЧИКОВ УКРАИНЫ

НЕЗАВИСИМЫЙ ПОРТАЛ СМЕТЧИКОВ УКРАИНЫ
Главная » 2009 » Февраль » 18 » Кіровоград ризикує залишитися без транспорту. Хто наступний?
13:37
Кіровоград ризикує залишитися без транспорту. Хто наступний?
Кіровоградський міський голова Володимир Пузаков звільнив із роботи виконуючого обов’язки начальника управління споживчого ринку, транспорту та зв’язку Василя Білобородова сьогодні, 18 лютого.

Відповідне розпорядження мер дав на закритій нараді з приводу ситуації стосовно перевезень маршрутними таксі, що склалася у Кіровограді, сьогодні вранці.
 
За словами джерела, Володимир Пузаков заявив, що йому соромно за те, що зараз відбувається у місті.
 
«Я їхав сьогодні на роботу, дивився у вікно – мені соромно було їхати на роботу», – сказав мер.

Крім того, Пузаков відзначив, що сьогодні на маршрути не виїхали маршрутні таксі трьох перевізників: Олександра Варванського, депутата обласної ради від БЮТ Василя Вінницького та фірми, до якої має відношення в.о. начальника управління транспорту міськради Василь Білобородов.

«Я звільняю Білобородова», – заявив мер.

Також Володимир Пузаков повідомив, що маршрутки трьох перевізників, які вирішили не виїжджати сьогодні на маршрути, заблокували виїзд із місць відстою для решти перевізників.

Під час наради мер заявив, що дає доручення управлінню транспорту підготувати листи до перевізників на розірвання договорів про перевезення пасажирів за тарифом у 1,75 гривні.

Нагадаємо, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради 27 січня прийняв рішення про підвищення тарифу на проїзд у маршрутках із 1,25 до 1,75 гривень.

Прокуратура Кіровограда 10 лютого призупинила дію рішення міськвиконкому про підвищення тарифу на проїзд у маршрутках до 1,75 грн., подавши позов щодо його скасування до окружного адмінсуду області.

Кіровоградські перевізники возять пасажирів у маршрутках по 1,75 грн., незважаючи на судовий позов.

13 січня міський голова Кіровограда Володимир Пузаков дав доручення департаменту транспорту та зв’язку терміново виконати протест прокурора міста на рішення виконкому про погодження тарифу вартості проїзду в маршрутних таксі у розмірі 1,75 грн.

Вчора у ЗМІ з’явилася інформація про те, що перевізники не виїдуть сьогодні на маршрути. Пізніше цю інформацію спростував один із ініціаторів підняття вартості проїзду у маршрутних таксі Олександр Варванський.
 
Працівники тролейбусного депо у Кіровограді готуються до страйку
 
Профспілковий комітет ТОВ «Єлисаветградська транспортна компанія» готовий розпочати трудовий спір з адміністрацією підприємства через затримки у виплаті заробітної плати.

Про це заявила лідер профспілкового комітету підприємства Катерина Білоус на прес-конференції 17 лютого.

«Якщо зарплату не буде виплачено у найближчий час, підприємство зупиниться. Будемо страйкувати», – сказала Білоус.

За словами директора «ЄТК» Олега Плохова, причиною можливого страйку є небажання міської влади «звернути увагу на проблеми компанії».

«Це повне ігнорування містом вимог закону», – вважає Плохов.

Раніше повідомлялося, що у «Єлисаветградській транспортній компанії» два місяці не виплачують заробітну плату.

Директор «ЄТК» Плохов заявив, що резерву електроенергії, необхідної для забезпечення руху тролейбусів у Кіровограді, лишилося до кінця лютого.
 
По матеріалах «proUA»
Просмотров: 1320 | Добавил: Admin
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]